Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

{{Message}}
  • Picknick

    GOED GEREGELD

    Als u medische voeding nodig heeft, maken wij het u graag gemakkelijk. Wij zijn er voor u.

Medische voeding: goed geregeld

Als u met normale voeding onvoldoende voedingsstoffen binnen krijgt, kan medische voeding de oplossing zijn. Deze voeding is speciaal samengesteld voor mensen met een voedselallergie of stofwisselingsziekte of voor mensen die ondervoed zijn of een operatie moeten ondergaan.

Wij brengen uw voeding naar huis

Aan de hand van het voorschrift van uw behandelend arts of diëtist, levert Mediq Tefa uw voeding en ondersteunt u bij uw voedingstherapie.

  • Wij leveren de voeding en eventuele toebehoren bij u thuis.
  • Wij bieden u volop keuze met onze smaakboxen.
  • Wij regelen de vergoeding met uw zorgverzekeraar en alle administratieve zaken.
  • Onze diëtisten zijn u graag van dienst met tips en uitleg.

Medische voeding bestellen

U kunt voor een maand voorraad medische voeding bestellen. Bij ons geldt de regel: op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Hiervoor heeft u wel een voorschrift van een voorschrijvend arts of diëtist nodig, zodat wij een account voor u kunnen activeren.

Herhaalgemak

Bestelt u elke keer hetzelfde bij ons? Dan is Herhaalgemak perfect voor u. Met Herhaalgemak ontvangt u automatisch uw bestelling op het gewenste afleveradres. Wij bezorgen periodiek op een vaste dag. Uiteraard houden wij rekening met uw voorkeur. U kunt zich aan- en afmelden voor Herhaalgemak via onze klantenservice.

Mediq Tefa maakt gebruik van cookies.

Om de website van Mediq Tefa goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.